28 september 2011

Dag van de Stilte - zondag 30 oktober

Zondag 30 oktober is uitgeroepen tot Landelijke Dag van de Stilte. Verspreid over het hele land vinden allerlei activiteiten rond het thema Stilte plaats. 30 oktober 2011 is als datum gekozen omdat op deze dag de zomertijd overgaat in de wintertijd. We hebben dan één uur extra die we aan de Stilte kunnen besteden.

In samenwerking met boekhandel Au Bout du Monde heb ik een bijeenkomst georganiseerd onder de titel Stilte en Innerlijke Verdieping. De bijeenkomst vindt van 11.00 uur tot 13.00 uur plaats in de boekhandel, Singel 313 in Amsterdam. Het programma ziet er zo uit:
- welkom
- lezing door Mirjam van Biemen over haar nieuwe boek In Stilte, waarin zij haar ervaringen beschrijft met retraites in verschillende spirituele groepen
- korte Stiltemeditatie
- lezing Ode aan de Stilte door Lex van Vorselen (Garden of Silence)
- hartcirkel: gelegenheid voor reacties op het thema
- afsluiting: zingen van enkele mantra’s.

Je bent van harte welkom op deze bijeenkomst. Er is plaats voor ongeveer 30 personen. De bijeenkomst is gratis; wel graag van te voren opgeven bij Au Bout du Monde (tel. 020 6251397, e-mail:
info@auboutdumonde.nl ). In aansluiting op deze bijeenkomst kun je deelnemen aan de Stiltewandeling die om 14.00 uur vertrekt vanaf het Museumplein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten